Heeft u ook weer zin in een gezellig bedrijfsuitje? Maar u wilt natuurlijk wel de Corona regels in acht nemen! Blokarten of strandzeilen is een snelle activiteit voor jong en oud; een echt Corona-proof bedrijfsuitje! Na een instructie, race je zelfstandig over het strand met de BloKart. Geniet van de vrijheid, het strand en de spanning, samen met je collega’s! Dit kan op heel veel locaties in Nederland. Denk aan IJmuiden, Velsen-Noord/Wijk aan Zee, Ouddorp en Brouwersdam.

Begeleiding nodig?

Onder begeleiding van een instructeur leer je hoe de BloKart te besturen en hoe je snelheid maakt. Daarna kan je meteen een speciaal parcours op.

Heb jij wel zin in zo’n dag met jouw team? Ik kan deze dag helemaal voor je uitwerken en organiseren. Het enige wat jij en je collega’s nog hoeven te doen is genieten! Meer weten? Bel of mail me via 06 – 3840 2645 of info@petraverschoor.nl of vul het contactformulier in op mijn contactpagina.

Heeft u geen begeleiding nodig voor een Corona-proof bedrijfsuitje, maar kan uw onderneming tijdelijk wel wat extra capaciteit gebruiken? Kijk dan eens bij mijn diensten of lees mijn blog 5 Redenen om een externe assistent in te huren. Meer weten? Bel of mail voor een geheel vrijblijvend gesprek, 06 – 3840 2645 of info@petraverschoor.nl of vul het contactformulier in op mijn contactpagina.

Published On: februari 28th, 2021 / Categories: Bedrijfsuitjes, Freelance ondersteuning, Secretarieel, Tips & Tricks /

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang 4 tot 8 keer per jaar een mail van Petra met blog, tips &trics, en aanbiedingen, ter ‘lering ende vermaeck’!

U ontvangt 4 keer per jaar de nieuwsbrief in uw inbox!