Petra Verschoor

Creatief organiseren

Zaken regelen zat er al vroeg in. Als kind regelde ik altijd al de feestjes binnen het gezin; de hapjes, de versieringen, de uitnodigingen. Geweldig vond ik dat! In mijn jeugd ben ik gaan Twirlen. In een groep en individueel. De combinatie van show, sport en competitie zat me als gegoten. Na jaren zelf te hebben meegedaan aan kampioenschappen, heb ik mijn diploma’s gehaald om te gaan coachen en training geven. Het monteren van muziekstukken, het schrijven van een choreografie, het maken van decorstukken of het organiseren van een wedstrijd voor de bond, doe ik nog steeds met veel plezier. Al jaren zorg ik ervoor dat mijn leerlingen op nationaal en internationaal niveau goede prestaties neerzetten. Het is ontzettend inspirerend om gepassioneerde tieners en jong volwassenen te ondersteunen binnen een competitief en creatief proces, waarbij het waarmaken van hun ambities voorop staat. Het is een sportief proces waarin plezier en resultaat altijd voorop staan. Het past me om in betrokkenheid en nauwe samenwerking, doelen te bereiken. Het is een prachtig moment wanneer je pupil daar op het podium staat.

IK ZOEK EXTRA CAPACITEIT

Administratief en Secretarieel vormgeven

Creatief en administratief organiseren en realiseren is mijn passie! Administratie en service management mijn zakelijke achtergrond. Ik ondersteun graag, ben iemand die aanpakt, een doener. Ik maak het anderen graag makkelijker. Mijzelf helemaal loslaten op administratieve vraagstukken, maar ook op eenvoudige repeterende handelingen. Ik word blij als ik uw medewerker kan helpen met het uittypen van een adressenlijst. Het geeft een goed gevoel als ik een regelmatig terugkerende klus kan oppakken om iemand te ontlasten zodat die zich kan focussen op andere belangrijke taken. En ik neem graag processen onder de loep; hoe kan het nog beter met oog voor detail. U kunt uw zaken dus met een gerust hart aan mij overlaten. Ik regel ze graag zo goed mogelijk voor u!

Een goede match?

Samenwerken doen we graag met mensen die ‘er hetzelfde instaan’, die dezelfde waarden, normen en arbeidsethos hebben. Het is belangrijk om jezelf te kunnen zijn binnen een team en dat er een goede match is, zodat het rendement optimaal is en iedereen zijn deskundigheid en persoonlijkheid ten volle in kan zetten! Passen wij bij elkaar?

Betrokken

Ik zal uw onderneming en project behandelen alsof het mijn bedrijf is.

Betrouwbaar

Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik neem verantwoordelijkheid.

Resultaatgericht

Ik zal altijd werken aan een optimaal resultaat!

Zorgvuldig

Ik ben heel secuur. Ik zorg graag voor alle details.

Creatief

Ik zie altijd kansen en maak daar graag gebruik van.

Flexibel

Flexibiliteit is een voorwaarde voor het behalen van optimaal resultaat.

Alert

Ik ben oplettend en klaar om in actie te komen.

Teamplayer

“Samen kom je verder”: ik werk graag samen!

Wat anderen over mij zeggen

Petra is net voor zichzelf begonnen en door de Corona drukte was deze opdracht intern blijven liggen. Ik heb Petra deze opdracht uit laten voeren omdat ik tijdens de kennismaking zeker potentie zag in het regelen van zaken. De oude bedrijfskleding van PLUS Verheul was een rommeltje, niet alles was meer verkrijgbaar en dit zag je terug op de werkvloer. Nu de opdracht afgerond is, loopt iedereen er weer verzorgt bij. Petra heeft dit project geheel zelfstandig uitgevoerd, ik had er geen omkijken naar. Petra bleef alert en reageerde direct op zaken die naar voren kwamen. Ze heeft onze vestiging met deze opdracht geheel ontzorgd. Een ander voordeel was de duidelijkheid. Petra was de persoon die alles regelde en iedereen kon ook bij haar terecht met vragen over dit project. Ik kan Petra Verschoor van harte aanbevelen, een doortastende en zelfverzekerde dame die het vertrouwen wat ik in haar stelde helemaal waarmaakte.

Adriaan Verheul

Franchiser PLUS Verheul

Petra organiseert onze jaarlijkse twirlwedstrijd. Als voorzitter van de wedstrijdorganisatie stuurt Petra gedurende de voorbereidingen en tijdens de wedstrijd vrijwilligers en juryleden aan om alles in goede banen te leiden. Zij schrijft een draaiboek waarmee alle zaken tot in de kleinste details zijn geregeld. Vol enthousiasme, creativiteit en zorgvuldigheid geeft zij dit sportieve evenement vorm. Petra is gedreven en betrouwbaar waardoor de samenwerking zeer prettig is. Dankzij haar inspanningen zijn de wedstrijden elk jaar een groot succes!

Liliane Roosendaal

Arts-onderzoeker Chirurgie, Dijklander Ziekenhuis

Petra is ruim 5 jaar mijn Teamlead Customer Care geweest. Ik ken haar als een collega die met veel geduld, volharding en behoud van overzicht zorgt dat mensen zich welkom voelen en het reilen en zeilen van de afdeling onder de knie krijgen. Ze kan als geen ander processen en werkinstructies (be)schrijven en is altijd actief op zoek naar verbeterpunten. Petra is iemand die doelen bereikt. In al haar werkzaamheden behoudt ze altijd oog voor haar medemens.

Alexandra Van Oost

Contractbeheer, Radiometer

Zoekt u extra capaciteit?

MAAK EEN AFSPRAAK

06 – 3840 2645