Iedere werknemer of werkgever denkt weleens “als ik nu voor 1 dag (of een week) even iemand erbij had, dan kon dit project of klusje afgehandeld worden”. Een klus blijft vaak te lang rondzwerven op de werkvloer omdat er eigenlijk geen tijd voor is. De tijd moet komen van ‘een momentje hier’ en ‘een uurtje daar’. Zonde! Huur een Freelance Assistent in extra capaciteit en ondersteuning!

5 redenen om een freelance assistent in te huren op een rij:

  1. Tijd is geld. Geen wervingskosten, geen vaste personeelskosten. En een freelancer beschikt volledig over eigen middelen om de klus goed te klaren en dit betekent; geen investering voor het inrichten van een nieuwe werkplek.
  2. Onafhankelijke aansturing. Een freelancer kan ervoor zorgen dat de verstandhouding tussen de collega’s optimaal blijft door een onafhankelijke aansturing van het project. De collega’s kunnen als team blijven samenwerken, zich richten op de eigen vaste taken, in plaats van verdeeldheid binnen de groep.
  3. Er blijven zaken liggen. Taken, projecten of opdrachten die u eigenlijk al langer geleden had willen oppakken, maar de capaciteit ontbrak. Laat een idee werkelijkheid worden met de uitvoering door een Freelance Assistent! Zo heeft u tijdelijk extra capaciteit beschikbaar.
  4. Pieken in de werkzaamheden. Ieder bedrijf heeft momenten, al dan niet vooraf in te schatten, met drukke periodes. Huur een Freelance Assistent in voor die periodes. U heeft dan meer tijd om te plannen en de vaste werkzaamheden door te laten gaan.
  5. Resultaat gericht. Een Freelance Assistent ziet de werkzaamheden als haar ‘eigen bedrijf’. Ze wil de werkzaamheden uitvoeren voor een maximaal resultaat. Dat noemen ze gedreven zijn!

Overtuigd? Of misschien nog niet? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over wat een Freelance Assistent voor u kan betekenen via info@petraverschoor.nl of bel mij op 06 – 3840 2645. Ons oriëntatiegesprek is altijd gratis, via Teams, Zoom of persoonlijk!

Published On: januari 23rd, 2021 / Categories: Freelance ondersteuning, Office, Secretarieel, Tips & Tricks /

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang 4 tot 8 keer per jaar een mail van Petra met blog, tips &trics, en aanbiedingen, ter ‘lering ende vermaeck’!

U ontvangt 4 keer per jaar de nieuwsbrief in uw inbox!