Geen tijd maar toch kerstsfeer!

Kerst… een tijd van sfeer, gezelligheid en lichtjes. Wie wil er nu geen kerstsfeer in huis of op kantoor? Maar niet iedereen heeft tijd om hiervoor te zorgen. Daarom biedt ik mijn diensten aan voor het opzetten en versieren van de kerstboom. Zodat jij gewoon je ding kunt doen en er toch een feestelijke stemming in huis ontstaat! Ik doe dit met de eigen kerstversieringen van de opdrachtgever én wat een leuke kerstspullen kom ik tegen! Het is elke keer weer een verrassing. Wat een leuke opdrachten. En ik kan dit ook voor jou doen!

Seizoensgericht

Kerstbomen opzetten en versieren is natuurlijk een seizoensgerichte opdracht, maar zeker leuk om te doen. Als ontzettende kerstliefhebber neem ik mijn eigen huis altijd volledig onderhanden om een warme kerstsfeer te creëren en ik help anderen ook graag mee. Dit doe ik voornamelijk voor mensen die het een tijdrovende klus vinden en daar geen tijd voor willen maken, maar tegelijkertijd wel graag willen dat “de boom staat”. Maar ook voor mensen die het zelf gewoon niet leuk vinden om te doen en het dan ook graag volledig uit handen geven. Dus, heb jij geen gelegenheid om zelf de kerstsfeer in huis te halen of wil je liever dat een ander het voor je regelt? Neem dan contact met mij op via 06-38402645 en kom het graag voor je regelen. Ik vind het helemaal geweldig om te doen!

Etalages in kerstsfeer

Voor bedrijven is het ook mogelijk om de etalage te laten doen! We nemen samen de wensen door, eventuele kleurstellingen en ik ga voor je aan de slag!

3

Bomen

Opgetuigd

4

uur

per boom

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten