Extra project capaciteit!

Dat PLUS Verheul de enige supermarkt in Benthuizen is, zorgt binnen het dorp voor veel verbondenheid. Het personeel kent de klanten goed en andersom. Als een personeelslid een paar dagen niet gezien is in de winkel, wordt er door de klanten navraag gedaan. Ze missen dan het vaste praatje wat ze hebben met dat personeelslid! Ook buiten de supermarkt is PLUS Verheul bekend door sponsoring van de jaarlijkse avondvierdaagse en sportclubs, en het belangeloos meedoen aan allerlei acties in het dorp. Dit brengt een warm “ons kent ons” gevoel met verregaande service als dat nodig blijkt.

Toen supermarkt PLUS Verheul in November 2020 het groene licht kreeg van PLUS Retail om de bedrijfskleding om te zetten naar versie 2.0, bleek dat de capaciteit voor deze klus op dat moment binnen de eigen gelederen ontbrak. Hierop heeft het management van Plus Verheul besloten externe project capaciteit in te schakelen om dit alles op te zetten en in goede banen te leiden!

Meten is weten!

Als extra project capaciteit ben ik gestart op 1 februari. De nieuwe bedrijfskleding voor de passessies werd in 3 kratten bij mij aangeleverd. Daarna heb ik de kleding uitgezocht op maat en model, heb ik de passessies ingepland en dit gecommuniceerd via de personeelsapp waarmee 85 personeelsleden een oproep ontvingen om de nieuwe kleding te komen passen. Met het personeel werkzaam in verschillende diensten, was de planning van de passessies nog een leuke uitdaging!

De kratten met nieuwe bedrijfskleding.

Het resultaat

In 3 passessies hebben alle personeelsleden de nieuwe bedrijfskleding gepast; uiteraard met 1,5 meter in acht i.v.m. de Corona regelgeving. Ondertussen is de kleding besteld bij het landelijke inkooppunt van PLUS Retail en de voorbereidingen voor een geregistreerde uitgifte en definitieve overstap van 1.0 naar 2.0 is in volle gang. De verwachting is dat in week 11 het personeel van PLUS Verheul in de nieuwe kleding te bewonderen is!

3

Passessies

Binnen 10 dagen

85

Personeelsleden

Gepast en geregistreerd

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten