Local for local vanuit Leidschendam!

Rose Online is gespecialiseerd in het bouwen van websites en het creëren van content voor websites. Op een originele manier en met een frisse blik helpen zij de klanten met de opzet en het realiseren van de website. Het updaten van een website met een nieuwe look is zeker ook mogelijk. Rose is gevestigd in Leidschendam en werkt veel met het motto “local for local”. Ze betrekken graag lokale ondernemers bij hun projecten. Vandaar dat ik als freelancer benaderd werd voor de project management, de reisafstand is minimaal voor eventuele bezoeken aan het kantoor.

Asana voor de project administratie

Voor de Project Administratie maakt Rose gebruik van het programma Asana. Een programma waarmee je met meerdere gebruikers aan 1 project kunt werken, kunt zien wie er welke werkzaamheden voor het project doen en natuurlijk time-management. Het is zelfs mogelijk om via Microsoft Outlook afspraken te zetten in Asana! Het project management is vanuit Asana zeer goed bij te houden.

Werken met Asana

Symplicate voor facturatie en CRM

Asana is gekoppeld aan Simplicate voor de facturatie en het CRM. Een zeer gebruikersvriendelijk programma. Rose werkt ook met een “ticket systeem”. Klanten hebben speciale toegang tot het programma Freshdesk, waarmee zij per e-mail vragen kunnen stellen aan Rose die binnen korte tijd opgelost of besproken worden.

Gaan met die banaan!

Tijdens dit project ben ik lekker bezig in Asana voor de project management en ik houd in de gaten dat alle deadlines gehaald worden. Ik benader klanten om de gewenste content en foto’s in te sturen voor hun project en zorg ervoor dat deze informatie bij de designers terecht komt. Tevens controleer ik de maandelijkse facturatie naar klanten en zorg dat er op tijd betaald of aangemaand wordt als dit nodig is. En ik kijk natuurlijk of het systeem en de lay-outs van de projecten nog voldoen aan de maatstaven. Zo niet dan stel ik verbeterpunten voor en voer deze door. Kortom: ik zit lekker met mijn handen in het werk! Meer lezen? Kijk ook bij mijn andere projecten.

10

Uur

Per week

2

Ondernemers

Om te ondersteunen

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten