Uitdagende MEERwaarde actie!

Het Vakcentrum in Woerden heeft in deze Corona tijd een uitdagende actie opgezet om de MEERwaarde van de zelfstandig ondernemer nog meer onder de aandacht te brengen. Want uw lokale winkelier verkoopt niet alleen goederen aan u, maar ondersteunt vaak ook de plaatselijke sportverenigingen, schoolreisjes, doneert aan de plaatselijke avond-4-daagse, enzovoort.

Het Vakcentrum presenteert de MEERwaarde campagne aan Staatssecretaris Mona Keijzer.

Het Project

Het Vakcentrum voor zelfstandig retail ondernemers uit Woerden is een campagne gestart met het creatieve project, de “MEERwaarde campagne”.

Op 10 september 2020 was de aftrap van deze campagne. Onderdeel van deze campagne is een poging tot het creëren van een wereldrecord welke vermeld gaat worden in het Guiness Book of Records. Het resultaat is een lint van ruim een kilometer opgehangen met daaraan complimenten uit heel Nederland, die de winkeliers hebben verzameld in hun vestigingen. Hiervoor hebben klanten in de winkel persoonlijk opgeschreven wat hun lokale retailer meer doet in hun woonplaats en waarom zij het belangrijk vinden dat de plaatselijke winkelier blijft bestaan.

De Record poging

Voor het mede organiseren en het persoonlijk begeleiden van de record poging, heeft het Vakcentrum mij benaderd en gevraagd dit te doen.

Deze recordpoging zou plaatsvinden op ‘de dag van de ondernemer‘, op 20 november 2020 in Den Haag. Helaas heeft Corona roet in het eten gegooid en is de record poging uitgesteld tot het voorjaar van 2021. Wel is het MEERwaarde boek al overhandigd aan minister-president Mark Rutte en staatssecretaris Mona Keijzer.

Patricia Hoogstraaten, directeur van het Vakcentrum, overhandigt het MEERwaarde boek aan minister-president Rutte. Hij refereert aan het eind van de reportage nog aan de record poging!

Voorjaar 2021

In verband met de corona maatregelen, gaat de record poging op een later tijdstip (in het voorjaar van 2021) alsnog plaatsvinden. Deze dag zal ik enthousiast en vol energie voorbereiden en in goede banen leiden.

1,2km

Lint

Wordt er gespannen op het Binnenhof.

4000

A4 Complimenten

Worden aan het lint gehangen op het Binnenhof.

2800

Winkeliers

Zijn lid van het Vakcentrum.

M€26

MEERwaarde

De MEERwaarde van winkeliers in de maatschappij.

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten