WordPress hulp voor Studio Amazing!

Begin dit jaar sprak ik de echtgenoot van een zelfstandig onderneemster in Zwijndrecht die op zoek was naar hulp voor de website van de onderneming van zijn vrouw. Ze hadden een WordPress website geïnstalleerd maar kwamen er zelf toch niet helemaal uit. “Kun je me helpen om er iets moois van te maken?”, vroeg hij. Voor een klein budget. We bespraken de benodigdheden en de mogelijkheden van het WP thema, en de opdracht werd gegeven. Binnen een week zetten wij een informatieve website neer, zonder investering in een nieuw thema of kosten voor het opzetten van een hele nieuwe website! Geen verhuizing, geen under construction, geen toestanden. Gewoon snel resultaat: een website die bijdraagt aan het genereren van business! Én een tevreden klant.

wordpress hulp nodig

Hulp bij WordPress website? Eerst een backend check!

Om in te schatten wat mogelijk is, wat de mogelijkheden zijn voor de website, checken we altijd eerst de backend van de website in kwestie. We doen dit altijd geheel vrijbijvend voordat we een voorstel maken. We ontvingen direct inloggegevens om als admin in te loggen waardoor wij gelijk onze screening konden doen. Wij screenen op: wat is aanwezig, wat ontbreekt en wat zijn de design mogelijkheden van het thema? Dit doen we om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van het thema en om te zien in wat voor staat de backend is. Soms ontwerp ik als uitgangspunt even een nieuwe contactpagina of maak ik een design opties pagina. Dit helpt de klant bij het visualiseren van de mogelijkheden en geeft een stukje vertrouwen.

Website content

In het intakegesprek, maken we direct afspraken over de aanlevering van content. De content werd stipt aangeleverd door Paul en Dianne van Studio Amazing. Heldere -en voor Google goed geschreven- teksten waar wij eigenlijk niets aan hoefden te doen behalve clustering. Clustering geeft weer helder zicht op pagina’s en menustructuur. Na ontvangst van de content gaan wij direct aan de slag. Spijkers met koppen slaan!

WordPress design

Dan begint het aanmaken van pagina’s, opzetten van het design. Het vullen van het design met de content. Beeldmateriaal uitzoeken en aanpassen. Footer opzetten. Menu’s aanmaken en plaatsen. De juiste buttons en hyperlinks. Het installeren van thema plugins voor extra thema mogelijkheden en plugins voor mooie functionaliteiten zoals een WhatsApp functionaliteit.

Een actiegerichte WordPress website

Altijd een superleuke klus om te doen. Vooral met zo’n mooi product als permanente make-up. En naast het leren van de ins & outs van weer een nieuw thema, leer ik ook altijd weer wat nieuws bij; in dit geval over PMU!

Tevreden klant: SEO next!

Paul en Dianne zijn heel tevreden met hun nieuwe website! Weer een blije klant! De volgende stap die ze willen zetten is SEO (Search Engine Optimization) om zo nog beter gevonden te worden. Maar, eerst weer even draaien en dan weer investeren!

Zoek jij hulp bij WordPress: hulp bij jouw WordPress website? Bel gerust voor een gratis en vrijblijvend gesprek om te bespreken wat jij nodig hebt. Of check onze WordPress pagina voor meer informatie.

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten