Your business is always welcome

– Petra Verschoor, Freelance Business Support

Freelance project administratie door Petra Verschoor

Zoekt u tijdelijke ondersteuning?

Zelfstandig Ondernemer

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u groeien? Heeft u meer werk dan u zelf aankunt? Zoekt u extra capaciteit voor die werkzaamheden die nodig zijn om uw core business vorm te geven? Ik kom u graag helpen! Als deskundige business support ben ik uw externe capaciteit op oproepbasis. Op locatie of op afstand; net wat uw onderneming nodig heeft!

Midden en Klein Bedrijf (MKB)

Komt u net even wat extra capaciteit tekort binnen uw onderneming, maar wilt u niet investeren in het aannemen van een vaste medewerker. Kunt u tijdelijk extra handjes en extra inzet gebruiken? Denk dan eens aan freelance business support. Een betrokken kracht voor die werkzaamheden waar u zelf of uw vaste medewerkers niet aan toekomen.

Werk uitbesteden levert uw onderneming voordeel op

Tijd is geld. Zonder wervingskosten, personeelskosten en kosten voor een werkplek betekent een freelance assistent een directe kostenbesparing. Het inhuren van deskundige, freelance capaciteit met directe aansturing, levert uw onderneming op verschillende vlakken direct tijd en geld op.

Uw organisatie groeit en opeens lopen de administratieve werkzaamheden op. Kan uw bedrijf extra capaciteit gebruiken? Dan is de inbreng van externe expertise met de welbekende ‘frisse blik’ een goede zet binnen uw onderneming.

Freelance capaciteit geeft ruimte en focus voor uw core-business en groei. De directe aansturing van uw freelance medewerker zorgt voor praktisch inzetbare capaciteit met tijdsbesparing, rust en efficiëncy voor uw onderneming.
freelance project assistent

Projectondersteuning & Business Support voor ZZP, MKB en kleinbedrijf

freelance capaciteit voor MKB en kleinbedrijf

Een project valt of staat met samenwerking. Ook daarom kan het handig zijn een freelance business support aan te stellen. U voorkomt hiermee dat de onderlinge verstandhouding tussen collega’s onder spanning kan komen te staan. De externe project assistent geeft een nieuwe kijk op het project, ondersteunt en stuurt aan. Door de groepsgerichte ondersteuning ontstaat er een teamgevoel onder uw medewerkers waardoor collega’s kunnen blijven samenwerken. Na afloop kan er met waardering teruggekeken worden op het project, de gezamenlijke prestatie en het behaalde resultaat!

Voordelen van freelance ondersteuning

Tijdsbesparend

U heeft meer tijd om te groeien en te focussen op de core business van uw bedrijf

Kostenbesparend

U bespaart op kosten (voor het aannemen) van een vaste of uitzend medewerker

Flexibel

U betaalt alleen voor de uren die het werk, uw project of onderneming nodig heeft

Focus

U vergroot uw focus door uw administratieve of projectmatige taken uit te besteden

Een greep uit mijn samenwerkingen

Ondernemingen die ik ondersteun zijn divers en vragen van mij telkens weer hun eigen input. De diversiteit bij het inzetten van mijn capaciteit en de leuke professionals waarmee ik daardoor mag samenwerken, maken van mijn job de leukste job die er is!

2023-11-06T14:46:33+01:00

Notuleren RvB

Notuleren van bestuursvergaderingen Sinds ruim een jaar notuleer ik de vergaderingen van de ...

Wilt u een vrijblijvend consult?

06 – 3840 2645