Notuleren voor DemiSec!

DemiSec te Berkel en Rodenrijs kan een compleet plaatje verzorgen op secretariaats-, project- en eventondersteuning. Zij hebben een aanbesteding gewonnen, die leidt tot meer vergaderingen voor verslaglegging. Ze zocht hiervoor extra notulisten voor het notuleren van deze vergaderingen en bijeenkomsten en zocht daarom contact met mij.

Notuleren is een vak

Het maken van notulen vereist hoge concentratie. Notuleren is een vak apart! De taak van een notulist is om tijdens een vergadering goed te luisteren en op te schrijven wat voor de deelnemers straks belangrijk is om terug te lezen. De notulist maakt na de vergadering een kort en bondig verslag met alle besproken zaken en afspraken. Het verslag is voor de deelnemers en ook voor degene die niet aanwezig waren. De notulen zijn een bewijsstuk van de gemaakte afspraken en worden vaak gebruikt voor een vervolgvergadering. Er zijn verschillende notuleer methodes wat varieert van het maken van alleen een afspraken lijst tot en met een woordelijke verslaglegging van de vergadering.

Mijn hulp als notulist

Ik ga DemiSec helpen met het notuleren van de vele vergaderingen die gaan komen. Dit gebeurt op afspraak, maar kan ook ad hoc plaatsvinden. Flexibiliteit is tenslotte belangrijk en verzorg ik dan ook waar mogelijk.

1

Blocknote

1

Opname apparatuur

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten