Structuur aanbrengen tijdens groei!

Brandnew Magazine is een prachtige glossy. Een magazine met de laatste trends op het gebied van luxe, beauty, fashion, interieur en sieraden. In het magazine vind je de hotspots van Rotterdam en omstreken en interviews met trending ondernemers over hun passie en lifestyle.

lead administratie opzetten

Core business & more

Marjolein Entrop is de ondernemer achter Brandnew Magazine. Samen met een bevlogen team geeft zij vier keer per jaar vorm aan het magazine dat in een oplage van 30.000 exemplaren te verkrijgen is bij verschillende toonaangevende winkels, hotels, restaurants, wellnesscentra en golfbanen. Jarenlang deed Marjolein zelf de administratie, maar nu groei met grote stappen doorzet, werd het tijd voor administratieve ondersteuning.

Organiseren van de lead administratie

Structuur aanbrengen is waar Marjolein en Brandnew Magazine nu de meeste behoefte aan hebben. Nu de tijd is aangebroken dat feestelijke openingen en andere events weer mogen plaatsvinden, komen veel activiteiten en mogelijkheden voor het magazine in een stroomversnelling. De reporter kan weer op locatie foto’s maken voor bij de artikelen en de aanvragen voor opname in het magazine zijn groot. Deze aanvragen moeten vooraf gescreend worden, de reportages moeten gecoördineerd worden, events moeten worden ingepland en het magazine moet op tijd bij de drukker liggen. Genoeg te doen dus! Want met de groei van het magazine groeien ook de werkzaamheden op de achtergrond. En daarmee ook het belang van een kloppende en gestructureerde administratie.

Bijdragen aan groei

Voor mij een leuke klus om in deze dynamische en hectische omgeving structuur te mogen aanbrengen. Een stukje administratief ondersteunen en het herstructureren en opzetten van de lead administratie. Op deze manier kan Marjolein zich weer bezighouden met haar magazine en de inhoud, werken aan groei, zonder zich zorgen te hoeven maken over de administratie die daarbij hoort.

Is jouw bedrijf ook aan het groeien en zoek je ondersteuning? Plan een gratis en vrijblijvend consult in!

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten