Een sportief evenement!

De Nederlandse Baton Twirl Association (NBTA) biedt het gehele jaar de mogelijkheid tot het deelnemen aan twirlwedstrijden door heel Nederland. Deze wedstrijden worden door de lokale twirlverenigingen, onder auspiciën van de bond, georganiseerd. Dit evenement organiseer ik voor de vereniging TwirlPower in Mijdrecht.

NBTA Nederland Event

Jaarlijkse wedstrijddag TwirlPower

TwirlPower Mijdrecht organiseert jaarlijks een wedstrijddag voor de NBTA Jaarkalender. Alle Nederlandse twirlverenigingen mogen hierop inschrijven. Deelname aan deze wedstrijd geeft de mogelijkheid om te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap wat elk jaar in december en januari door de NBTA zelf georganiseerd wordt. Tijdens dat NK kunnen deelnemers zich kwalificeren voor het Europees of Wereld Kampioenschap!

Wedstrijd twirlen evenement organiseren

De organisatie van dit jaarlijkse evenement van TwirlPower is een sportief feestje. De wedstrijddag wordt goed voorbereid middels een aantal vergaderingen vooraf. En een draaiboek wat ik opstel. De sportzaal, coördinatie van de vrijwilligers voor die dag en alle logistieke zaken voor deze gebeurtenis worden door mij geregeld. De aan- en afmeldingen, het inrichten van de zaal met vlaggen en erepodium, de lunchpakketten en gedekte lunch voor de jury, de toegangskaarten en kassa. Allemaal zaken die ik noteer in de notulen en het draaiboek van die dag. De evenement organisatie van deze wedstrijd omvat vele facetten.

De wedstrijddag

En op de dag zelf zijn er veel taken die uitgevoerd moeten worden in een kort tijdsbestek. Ik stuur de vrijwilligers aan bij het opbouwen van de zaal met de verschillende onderdelen zoals de jurytafels, vlaggen en het erepodium. Het ontvangen van de bondsjuryleden en hun assistenten wordt geregeld. Uiteraard moet er ook geluncht worden. Het verzorgen hiervan en het verzorgen van de lunch(pakketten) voor de vrijwilligers is een logistieke operatie op zich. Gelukkig zijn er ook sponsoren voor dit evenement. Zo wordt er jaarlijks een sportieve dag verzorgd met zo’n 30 vrijwilligers.

120

Deelnemers

Van 8 tot 26 jaar, uit heel Nederland

3

Juryleden

Van de Nederlandse Baton & Twirl Association

30

Vrijwilligers

Van Twirlpower Mijdrecht

40

Medailles

Voor de podiumwinnaars

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten