Het halen van een deadline!

Plus Verheul uit Benthuizen had een administratieve achterstand opgelopen door allerlei drukke werkzaamheden in de winkel. Uiteraard zat er een deadline op de klus en die kwam steeds dichterbij. Om de administratie niet te laat in te kunnen dienen, werd er gevraagd of ik even bij kon springen. Een freelancer kan hier natuurlijk snel op inspelen.

Kortdurende capaciteit

Soms denken bedrijven dat zij alleen extra capaciteit kunnen inhuren als dit voor een langere periode is. Niets is minder waar! Ook voor kortdurende extra capaciteit binnen uw bedrijf kunt u een freelancer inschakelen. Dit is vaak zelfs veel handiger want een freelancer werkt zo snel mogelijk de werkzaamheden weg en stopt meteen als dit gedaan is. Kostenbesparend dus en zeker een goede keuze voor kortdurende werkzaamheden. En al helemaal bij een administratieve opdracht.

Deadline in zicht

Bij de Plus was er de deadline die heel snel dichterbij kwam. Ik werd benaderd of ik op korte termijn kans zag even in te springen om deze administratieve opdracht op tijd weg te werken. Bij voorkeur een keer op locatie van de Plus. Natuurlijk pas ik dit soort verzoeken zo snel mogelijk binnen mijn agenda in en 2 dagen later was ik bij de Plus aanwezig om de achterstallige administratie bij te werken. Het controleren, kopiëren en gereedmaken van een speciale prijslijst van alle goederen in de winkel was een klus die grote concentratie vereiste. En na 3 uur doorwerken was de administratie weer bijgewerkt. Een tevreden klant en voor mij een korte ad hoc inspanning tegen minimale kosten die ik graag uitvoer voor mijn opdrachtgever.

3

uur

hard work

1

Spoed

Opdracht

Capaciteit nodig?

Petra Verschoor

Freelance Project Assistent

Door uw gegevens achter te laten, gaat u ermee akkoord dat Petra contact met u opneemt

Meer Projecten